· 

"En, wat wil jij later worden?"

 

Bij binnenkomst maken we kennis. Ik breek meestal het ijs door mezelf voor te stellen. Te vertellen wie ik ben, wat ik doe, en soms vraag ik de meiden hoe oud ze denken dat ik ben?! Variërend van 18 tot 36 jaar schatte de meiden me, over het algemeen vrij jong in. Wat ik helemaal niet erg vind. :) 

 

Deze dametjes waren amper 7 jaar. Ze kwamen voor het echte prinsessen feest. Na het ijs gebroken te hebben, de mooiste tekeningen uitgezocht te hebben en een prinsessen film uitgekozen vraag ik de jarige om te kiezen met wie ze graag als eerste in de make-up wil. Als je de jarige bent heb je privileges, je mag meestal kiezen. Ze kwamen bij me zitten en kozen de vrolijkste kleurtjes uit. Glittertjes erover heen en mascara "dat mag eigenlijk niet van mijn moeder", ik vroeg haar of het op een feestje ook niet mocht? Ze dacht van wel :) Meisjes.. willen jullie later prinsessen worden? Het was een voor de hand liggende vraag, toch?! Nee zegt ze, "ik wil worden net als jij"

 

Kid, you just made my day… 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sanne (maandag, 27 januari 2020 15:59)

    Topper ben je

Happy-vibes 

Poortdijk 34 D/E 

3402 HH IJsselstein (Utrecht) 

 

M: info@happy-vibes.nl 

Volg ons ook via Instagram